Huoneistoremontti Helsingin seudulla

Huoneistoremontit ovat erikoisosaamistamme

Huoneistoremontti toteutetaan Codesma Oy:ssä aina korjausrakentamisen ammattilaisten toimesta, joilla on arvokas kokemus erilaisista remonttitöistä. Huoneistoremonttiin voidaankin sisällyttää lähes mitä tahansa tilojen toimivuutta, viihtyisyyttä ja tunnelmaa parantavia toimia aina maalauksista lattia-asennuksiin sekä väliseinien purkuihin.

Lue seuraavasta lisää huoneistoremontin mahdollisuuksista ja ota yhteyttä! Palvelemme yksityisiä huoneistonomistajia, julkisyhteisöjä (mm. Helsingin kaupunki), rakennusliikkeitä sekä investoreita Helsingin, Espoon, Vantaan, Kirkkonummen ja muun pääkaupunkiseudun alueilla, aina lähikuntia myöten.

Maalaustyöt ja ovien kunnostukset

Maalaustyöt ovat olennainen osa huoneistoremonttia. Ammattimiehillämme on vuosikymmenten kokemus tasoite- ja maalaustöistä, mikä on merkittävä etu, sillä vanhojen maalipintojen kunnostus on usein vaativaa työtä erityisesti pohjatöiden osalta. Myös mm. erilaisten materiaalien yhteensopivuus tulee tuntea, jotta korjattu maalipinta säilyy hyvänä vuosia eteenpäin.

Vanhoissa asunnoissa on usein alkuperäisiä, puurakenteisia väliovia, jotka halutaan säilyttää. Näitä olemme kunnostaneet paljon. Osa kunnostetaan paikoillaan, mutta huonokuntoisemmat irrotetaan saranoiltaan ja viedään työpajallemme korjattavaksi.

Kysy maalaus- tai ovien kunnostuspalvelua!

Lattia-asennukset

Lattia-asennuksia teemme jatkuvasti. Valikoima on laaja sisältäen mm. laminaatit, parketit, vinyylikorkit, vinyylit sekä keraamiset laatat. Toimimme RTV:n tuotemerkkien ja Lamella-tuotemerkin jälleenmyyjänä, mutta asennamme ja toimitamme myös muiden valmistajien lattiamateriaalit. Mikäli kyseeseen tulee vanhojen parkettien tai lankkulattioiden hionta ja lakkaus, ne työt ohjaamme alan erikoisliikkeille.

Kysy lattia-asennusta huoneistoosi!

Väliseinämuutokset uudistavat tilajaon

Eteemme tulee usein tilanteita, joissa asiakas haluaa muuttaa asuntonsa huonejakoa esim. yhdistämällä tai jakamalla olemassa olevia makuuhuoneita. Hyvin tavallista on myös, että toiveiden mukaisen keittiön mahduttaminen alkuperäiseen keittiötilaan ei onnistu. Tällöin selvitämme purkumahdollisuudet rakennepiirustuksiin tutustuen ja rakennesuunnittelijan ammattitaitoa käyttäen.

Keveiden väliseinien (ei kantavien) purkamiseen ei tarvita rakennuslupaa, taloyhtiön lupa riittää. Näiden väliseinien muutoksilla saadaan usein aivan uusi ja moderni ilme asuntoon sekä lisää toimivuutta. Autamme mielellämme ideoinnissa ja toteutuksessa.

Kysy tilamuutoksista lisää!

Kaapistot, komerot ja liukuovet mittatilaustyönä

Erilaisilla säilytysjärjestelmillä ja mekanismeilla saadaan erityisesti kodinhoitotiloihin lisää toivottua toiminnallisuutta. Toimitamme kaikki kotisi komerot ja komerojärjestelmät sekä liukuovet mittatilaustyönä. Kalusterunkojen työstöt ja ovien valmistukset tehdään työpajallamme Lehtisaaressa, jolloin asennus kohteessa tapahtuu nopeasti. Toimittajiamme ovat lähes kaikki alan tunnetut toimijat Suomessa.

Jos kiinnostuit huoneistoremonttipalveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä! Takaamme laadukkaan toteutuksen ja miellyttävän palvelun. Toimialueemme ulottuu Helsingistä koko pk-seudulle.

Teemme huoneistoremonteissa esimerkiksi:

  • Maalaustyöt
  • Tapetoinnit
  • Vanhojen puurakenteisten väliovien kunnostukset
  • Lattia-asennukset
  • Väliseinämuutokset
  • Komerot, komerojärjestelmät ja liukuovet mittatilaustyönä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!