Keittiöremontti Helsingin seudulla

Meillä on oma laadukas, mutta edukas HERTTA-keittiömallisto

Kun hankit keittiöremontin Codesma Oy:ltä, saat kotiisi tyylikkään ja tasokkaan, mutta yllättävän edullisen HERTTA-keittiön. HERTTA-keittiöt on oma keittiömallistomme, josta modifioidaan jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin sopiva keittiö. Keittiöiden rungot ovat aina kotimaista, laadukasta Koskisen V313-kosteudenkestävää kalustelevyä, nauhoituksissa käytetään ABS-nauhaa. Monipuolisten tavarantoimittajien ansiosta keittiöremontti taipuu varmasti kaikkiin toiveisiin – oli kyseessä sitten pienen tai suuren perheen koti.

Tule tutustumaan HERTTA-keittiöihin näyttelytiloihimme Helsingin Töölöön, os. Sibeliuksenkatu 4. Palvelemme keittiöremonteissa yksityisiä huoneistonomistajia, julkisyhteisöjä (mm. Helsingin kaupunki), rakennusliikkeitä ja investoreita Helsingin lisäksi Espoon, Vantaan, Kirkkonummen sekä muun pääkaupunkiseudun alueella, myös lähikunnissa.

Codesman keittiöremontti on helppo hankkia

Jos päädyt hankkimaan keittiöremontin meiltä, huolehdimme tarvittavien taloyhtiön lupien hankinnasta asiakkaan puolesta ja vastaamme asbestinäytteiden ottamisesta sekä laboratorioon lähettämisestä ennen purkutöitä.

Vanhojen kalusteiden purkamisen ja vanhojen kodinkoneiden kuljetukset hoidamme asianmukaisesti. Uusien kalusteiden asennus tapahtuu ammattitaitoisten kalusteasentajien toimesta, ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme tekevät tarvittavat LVIS-muutostyöt. Toimitamme myös kodinkoneet asiakkaan niin halutessa.

Asiantunteva, maksuton suunnittelu- ja tarjouspalvelu

Tulemme paikan päälle kohteeseen tarkastamaan olosuhteet, ottamaan mitat ja keskustelemaan asiakkaan toiveista ja tavoitteista, jotka hän uudelle keittiölleen on asettanut. Näistä lähtökodista laaditaan aina yksilöllinen suunnitelma havainnekuvineen (3D-kuvat).

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous keittiöremontista tai tiedustele tarkemmin palvelustamme! Teemme remontteja laajasti Helsingin seudulla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!