Kylpyhuoneremontti Helsingin seudulla

Teetä kylpyhuoneen remontti huolellisen työn taitajilla

Käytännöllinen, kaunis ja kestävä kylpyhuone syntyy Codesma Oy:n käsissä. Meille kylpyhuoneremontti on tuttua työtä ja olemmekin kunnostaneet hyvällä menestyksellä monien helsinkiläisten kotien kylpyhuoneita. Yrityksellämme on kylpyhuonesaneerauksissa tarvittava vesieristystöiden sertifikaatti (VTT) ja huolelliset, ammattitaitoiset laatoittajat

Palvelemme kylpyhuoneremontti- sekä muissa kodin remonttiprojekteissa yksityisiä huoneistonomistajia, julkisyhteisöjä (mm. Helsingin kaupunki), rakennusliikkeitä sekä investoreita. Toimialueemme kattaa Helsingin, Espoon, Vantaan, Kirkkonummen ja muun pääkaupunkiseudun, myös lähikunnat.

Ota yhteyttä!

Kaikki tarvittava suunnitelmasta laatoituksiin, kalusteisiin ja valaistukseen

Täydellinen kylpyhuoneremontti alkaa yhteydenotosta meihin. Kauttamme onnistuvat kaikki työt, joita kylpyhuoneen remontointi vaatii. Meillä on monipuolinen laattavalikoima, joka on nähtävillä myyntinäyttelyssämme os. Sibeliuksenkatu 4. Laatoitustyö voidaan tehdä myös asiakkaan itse hankkimilla laatoilla. Toimitamme myös kylpyhuonekalusteet (allaskaapit, peilikaapit ja korkeat komerot).

Palveluumme kuuluu myös uuden kylpyhuoneen suunnitelma: teemme suunnitelman kalusteineen ja hoidamme lupaprosessin taloyhtiön suuntaan. Mikäli kylpyhuoneen koko muuttuu saneerauksesta johtuen, on toimenpiteelle hankittava viranomaislupa.

Kauttamme hoituvat niin ikään LVIS-muutostyöt vakituisten yhteistyökumppaneiden toimesta. Asbestikartoituksetkin onnistuvat, tarvittaessa hoidamme purkutyön asbestipurkuna aliurakoitsijalta.

Pyydä tarjous kylpyhuoneremonttiasi varten

Lähdemme mielellämme remontoimaan kylpyhuoneestasi uuden, raikkaan ja tyyliäsi vastaavan. Ota yhteyttä! Liikumme kylpyhuoneremonttien merkeissä Helsingistä laajalti aina lähikuntiin asti.

Tutustu kylpyhuonekalusteisiin

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!